Julkisivuremontti Vantaa, Espoo & Nurmijärvi

Julkisivuremontti Uudenmaan alueella

Julkisivu on usein talosi näkyvin osa. Julkisivuremontti kattaa käytännössä kaikki remontit, jotka muuttavat talon ulkonäköä ulospäin. Uudella ulkoverhouksella saat taloon uutta ilmettä ja ryhtiä, puhumattakaan lisäeristyksen tuomasta asumismukavuudesta ja säästöistä lämmityskuluissa.

Lisäämällä lämmöneristystä julkisivuremontin yhteydessä, saat kohennettua asumismukavuutta ja pienennettyä lämmityskustannuksia merkittävästi. Mikäli vanha eristys on asianmukainen, uusimme vain verhouksen ja huolehdimme riittävän tuuletuksen järjestämisestä verhouksen alla. Tällä tavoin säästytään turhilta julkisivuremontin kustannuksilta.

Julkisivuremontti ammattilaisten toimesta

Meiltä julkisivuremontti laadukkaasti ammattilaisten toimesta. Julkisivuremontissä räätälöimme materiaalit, värit ja yksityiskohdat toiveidesi mukaisiksi. Näin saat vanhastakin talosta toiveidesi mukaisen kodin. Kunnioittaen talon historiaa tai päivittämällä kotisi ilmeen nykyaikaiseksi.

Käytämmä julkisivuremonteissa valmiiksi pohja- ja pintamaalattua paneelia ja maalaamme pinnat vielä kolmanteen kertaan asennuksen jälkeen, jolloin julkisivu kestää vuosia eteenpäin ennen ensimmäistä huoltomaalausta.

Toteutamme julkisivuremontteja paikkakunnilla Vantaa, Nurmijärvi, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Mäntsälä, Tuusula, Sipoo, Vihti, Porvoo, Lahti ja Loviisa. Toimimme myös muualla Uudenmaan alueella. 

Kauttamme saat myös joustavan rahoituksen remontille.

Oletko harkinnut julkisivuremonttia?
Haastavatkin julkisivuremontit meiltä. Pyydä ilmainen remonttiarvio!

Kiinnostaako julkisivuremontin hinta?
Jos teillä on harkinnassa julkisivuremontti, niin voitte kokeilla julkisivuremontin hintaa laskurillamme. Kokeile hintalaskuriamme!

Pyydä meiltä tarjous

Ota meihin yhteyttä

TPH Remontti
Tero-Pekka Hämäläinen
044 281 1966
tero-pekka[at]tphremontti.fi
Y-tunnus: 26716701
Rekisteriseloste

Pyydä meiltä tarjous